Povratak
Proljetne aktivnosti u Pleternici

Proljetne aktivnosti u Pleternici

S proljećem i toplijim vremenom dolazi i mnoštvo aktivnosti koje će izmamiti stanovnike Grada Pleternice, ali i šireg područja, iz njihovih domova.

Na Gradskoj tržnici u Pleternici nikad ne nedostaje aktivnosti, topla riječ i osmijeh očekuju sve kupce koji će još više uživati u tjednoj kupovini kad ih ugrije toplina proljetnog sunca.

Hrvatska knjižnica i čitaonica nastavljaju sa svim svojim aktivnostima, a posebno zanimljivo bit će 23. travnja kada obilježavaju Noć knjige.

Veliki hit IC Terra Panonica još uvijek su blockbusteri u kojima možete uživati nekoliko puta mjesečno, a ovaj mjesec nikako nemojte propustiti Oscarom nagrađeni hit Oppenheimer.

Ljepše i toplije vrijeme znači i mnogo aktivnosti na otvorenom i u prirodi, a prva od njih je tradicionalni pleternički križni put na Cvjetnicu koji započinje u 14h molitvom prve postaje na brdu Gospe od Suza.

Aktivnosti u prirodi nastavljamo i tradicionalnom biciklijadom i roštiljadom u Zarilcu 28. travnja, za koju ne sumnjamo da će okupiti veliki broj ljudi željnih dobre zabave uz rekreaciju.

Sve ostale informacije i aktivnosti možete pogledati u prilogu!